Ανεξάρτητα αν τα φρύδια σας είναι πυκνά και μεγάλα ή αραιά και άτονα, μπορούμε να τα τονίσουμε κατάλληλα, ώστε να έρθουν σε αρμονία με τα φυσικά χαρακτηριστικά. Το σωστό σχήμα φρυδιών βοηθά να φαίνεται το πρόσωπό πιο ξεκούραστο, πιο νεανικό.

Στο Divine Beauty by Gogo θα σχεδιάζουμε τα φρύδια σας ανάλογα με το σχήμα του προσώπου, των ματιών, της μύτης και την απόσταση μεταξύ των χαρακτηριστικών σας, ώστε να πετύχουμε το ιδανικό σχήμα που κολακεύει το πρόσωπο σας.  Στην συνέχεια θα συζητήσουμε τις αναγκες σας, θα σας προτείνουμε την κατάλληλη λύση και θα σας ενημερώσουμε αναλυτικά για την προτεινόμενη διαδικασια και την διαρκεια καθώς και το κόστος της .

Καθώς μεγαλώνουμε τα φρύδια ατονούν, χάνουν την ένταση και την πυκνότητα τους και ακολουθούν την καθοδικότητα των μυών στο μέτωπο και γύρω από τα μάτια. Η ανασύσταση των φρυδιών με το τατουάζ, επαναπροσδιορίζει την φυσική και νεανική γραμμή τους, το πάνω μέρος του προσώπου, τα μάτια και το μέτωπο φαίνονται ανοδικά σαν να έχετε κάνει botox.

Αν ήδη έχει ατονήσει η φυσική γραμμή των φρυδιών, είναι αραιά, έχουν ξανθό χρώμα, έχουν άσπρες τρίχες ή απλά θέλετε να έχετε ένα τέλειο σχήμα που θα παραμένει όμορφο για μεγάλο χρονικό διάστημα, τότε σας προτείνουμε να δοκιμάσετε το τατουάζ φρυδιών ή αλλιώς μόνιμο μακιγιάζ.