Το Brow Lift ή αλλιώς Brow Lamination είναι η πιο πρόσφατη τεχνική φρυδιών που έκανε δυνατή εμφάνιση το τελευταίο διάστημα στην βιομηχανία της ομορφιάς και ήρθε για να μείνει .

Η πιο περιζήτητη τεχνική φρυδιών που προσδίδει στα φρύδια fluffy και γεμάτη όψη. Το Brow Lift, είναι μία φυσική αλλά θεαματική τεχνική ανασήκωσης φρυδιών για καλοσχηματισμένα φρύδια.  Ενδείκνυται σε φρύδια άτονα ή σε τρίχες με καθοδική και ακανόνιστη φορά. Πρόκειται για μια υπηρεσία κατά την οποία οι τρίχες των φρυδιών φορμάρονται ανοδικά για να αναδείξουν την πιο “fluffy” και νεανική πλευρά των φρυδιών . Έτσι η εικόνα των φρυδιών είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακή αφού σχεδόν διπλασιάζονται με τη μέθοδο αυτή σε πάχος και σε όγκο . Το Brow Lamination συνδυάζεται με βαφή φρυδιών, σχηματισμό-καθαρισμό και θεραπεία κερατίνης, για ενδυνάμωση φρυδιών και ανάπτυξη νέων τριχών.

Προτείνεται σε: Φρύδια σγουρά, ατίθασα, με κενά, σε φρύδια με μακριές τρίχες (που χρειάζονται συχνά ψαλίδισμα) ή σε φρύδια κανονικά για ακόμα πιο πλούσιο αποτέλεσμα.