Το Vaccum RF είναι το απόλυτο σύστημα αναδιαμόρφωσης του σώματος. Συνδυάζοντας ταυτόχρονα δυο μεθόδους θεραπείας, τις Ραδιοσυχνότητες και την ενδοδέρμια Vacuum, το καθιστούν το επικρατέστερο εργαλείο στη βελτίωση της όψης του σώματος. Το Vaccum RF είναι το απόλυτο σύστημα αναδιαμόρφωσης του σώματος.

Η μέθοδος λειτουργεί  με παροχέτευση εστιασμένης θερμικής ενέργειας στην περιοχή που επιθυμούμε και προκαλεί διέγερση του μεταβολισμού των ινοβλαστών και άρα αύξηση ινών κολλαγόνου και ελαστίνης που οδηγεί σε σύσφιξη του δέρματος. Όταν οδηγούμε τις Ραδιοσυχνότητες βαθύτερα και τις συνδυάζουμε με Cavitation προκαλούμε τοπική Λιποδιάλυση. Το Vacuum, ως ενδοδερμικό μασάζ μέσω της αναρρόφησης, αυξάνει την μικροκυκλοφορία του αίματος και της λέμφου, προκαλώντας αποτοξίνωση και αποσυμφόρηση της θεραπεύομενης περιοχής. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την εν τω βάθει θεραπεία όλων των μορφών και σταδίων Κυτταρίτιδας αλλά και την άμεση βελτίωση της όψης αφού το δέρμα γίνεται πιο λείο και ομαλό.

Η θεραπεία εφαρμόζεται σε συνεδρίες ανάλογα με το πρόβλημα, την έκτασή και το επιθυμητό αποτέλεσμα, συνήθως κυμαινονται 4-10 και μπορούμε να τις συνδυάσουμε με αλλές θεραπείες που πραγματοποιούνται στο Divine Beauty by Gogo, όπως Cavitation – Κρυολιπόλυση – Μεσοθεραπεία κ.λ.π.

Οι περιοχές που εφαρμόζεται η θεραπεία είναι τα μπράτσα, η κοιλιά, τα ψωμάκια, οι μηροί, τα Love handles και γενικά όπου χρειάζεται αντιμετώπιση Τοπικού πάχους, Κυτταρίτιδας ή Χαλάρωσης.

Οφέλη 

  • Σμίλευση σώματος
  • Σύσφιξη σώματος
  • Δραστική Θεραπεία της Κυτταρίτιδας, όλων των τύπων (Οιδηματώδους, Λιπώδους και Ινώδους)
  • Θεραπεία και Μείωση του τοπικού πάχους
  • Μείωση κατακράτησης υγρών
  • Απομάκρυνση τοξινών
  • Βελτίωση λεμφικής και φλεβικής κυκλοφορίας
  • Συνολική Κυτταρική ανανέωση – Αντιγήρανση

Η θεραπεία είναι ανώδυνη, εφαρμόζεται σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, με φυσικά και εντυπωσιακά αποτελέσματα, χωρίς παρενέργειες, με μηδενικό χρόνο αποθεραπείας και αρκετά χαμηλό κόστος σε σχέση με άλλες ΜΗ επεμβατικές θεραπείες.