Τονώστε την λεμφική και αιματική κυκλοφορία, αποτοξινώστε το σώμα σας και αντιμετωπίστε την κυτταρίτιδα με πρεσσοθεραπεία!

Η πρεσσοθεραπεία είναι μια μη-επεμβατική θεραπεία ομορφιάς που βοηθάει στην καλή φυσική κατάσταση και την ευεξία και γίνεται ολοένα και πιο αγαπητή ιδιαίτερα από ανθρώπους πολυάσχολους  αλλά και ανθρώπους που επιθυμούν να χαλαρώσουν τους μύες τους μετά απο έντονη δραστηριότητα!

Η σύγχρονος τρόπος ζωής, η καθιστική ζωή,  οι πολλές ώρες μπροστά στον υπολογιστή αλλά και η υπερβολική ορθοστασία, μπορεί να συντελέσουν σε πρησμένα πόδια και κυτταρίτιδα αλλά και η κληρονομικότητα, συχνά συντελούν στη συμφόρηση της ροής του λεμφικού υγρού, καθώς τοξίνες και πρωτεΐνες παγιδεύονται στον οργανισμό. Για όλες αυτές τις περιπτώσεις, αλλά και για όλους όσους χρειάζονται μια άμεση αναζωογόνηση, η πρεσσοθεραπεία έχει πολλά οφέλη.  Πρόκειται για μια μέθοδο που επιταχύνει τη λεμφική αποσυμφόρηση και τη λεμφική παροχέτευση και που μας βοηθάει να αποβάλουμε περιττό λίπος και τοξίνες.

Η πρεσσοθεραπεία γίνεται με μηχάνημα ιατρικής τεχνολογίας και αποτελείται από ζώνες διοχέτευσης αέρα που ασκούν σταδιακή πίεση στις διάφορες μυϊκές ομάδες. Έτσι, έχουμε όλα τα οφέλη που προσφέρει ένα λεμφικό μασάζ μαζί με επιπλέον τόνωση του κυκλοφορικού συστήματος.

Η πρεσσοθεραπεία βοηθάει την υγεία και την ευεξία με πολλούς τρόπους:

  • Βελτιώνει διαταραχές του κυκλοφοριακού
  • Συμβάλλει στην απώλεια βάρους
  • Καταπραΰνει τα πρηξίματα
  • Μειώνει την κυτταρίτιδα
  • Συμβάλλει στην διατήρηση της ελαστικότητας του δέρματος
  • Τονώνει το ανοσοποιητικό σύστημα
  • χαλαρώνει τους μύες και βελτιώνει την αποκατάσταση τους

Χάρη στην εφαρμογή κυμάτων πίεσης κατά τη διάρκεια της θεραπείας, αποστραγγίζονται οι τοξίνες, τα λίπη και τα υγρά που ευθύνονται για την κυτταρίτιδα. Η ροή οξυγόνου στους ιστούς του δέρματος αυξάνει, ενεργοποιώντας την αναγέννηση τους. Έτσι, το δέρμα γίνεται πιο ελαστικό και πιο υγιές.