Η κρυολιπόλυση, ή αλλιώς «CoolSculpting»  αποτελεί μια από τις πιο δημοφιλείς μη χειρουργικές θεραπείες μείωσης λίπους. Ο στόχος της κρυολιπόλυσης είναι η μείωση του όγκου του λίπους σε μία συγκεκριμένη περιοχή του σώματος όπου παρουσιάζεται αποθήκευση λίπους με την μορφή λιπώδους εξόγκωματος. Μερικοί ασθενείς μπορεί να επιλέξουν να υποβληθούν σε θεραπεία σε περισσότερες από μία περιοχές ή να πραγματοποιήσουν την θεραπεία στο ίδιο σημείο περισσότερες από μία φορές. Η μέθοδος της κρυολιπολυσης χρησιμοποιεί ψυχρή θερμοκρασία για να διασπάσει τα λιποκύτταρα. Τα λιποκύτταρα είναι ιδιαίτερα ευαίσθητα στις χαμηλές θερμοκρασίες, σε αντίθεση με άλλους τύπους κυττάρων. Ενώ λοιπών τα λιποκύτταρα παγώνουν και αποδομούνται, το δέρμα και άλλες δομές παραμένουν ανέπαφες.

Τα τραυματισμένα λιποκύτταρα αποβάλλονται σταδιακά από το σώμα σε διάστημα τεσσάρων έως έξι μηνών. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, το λιπώδες εξόγκωμα μειώνεται σε μέγεθος, με μέση μείωση λίπους περίπου 20%.

Η όλη διαδικασία είναι εξαιρετικά εύκολή και ανώδυνη, ενώ ο θεραπευόμενος μπορεί στην συνέχεια να επανέλθει στην ρουτίνα του άμεσα. Κατά την επίσκεψή σας στο Divine Beauty by Gogo, η αισθητικός μας θα αξιολογήσει την διάστασή και το σχήμα του τοπικού λίπους και θα επιλέξει τον κατάλληλο εφαρμοστή και την καμπυλότητα που θα πρεπει να εφαρμόσει.  Οι ασθενείς συνήθως παρακολουθούν τηλεόραση, χρησιμοποιούν το smartphone τους ή διαβάζουν κατά τη διάρκεια της διαδικασίας.