Στο Divine Beauty by Gogo προτείνουμε μοναδικές θεραπείες για οριστική αντιμετώπιση της χαλάρωσης σε πρόσωπο , λαιμό και ντεκολτέ!
Η βασική αιτία που παρατηρουμε τα πρώτα σημάδια χαλάρωσης απο την ηλικία των 30 είναι σταθερή μειωση της πρωτείνης που διατηρεί το δέρμα σφριγηλό και παρεμβάλλεται μεταξύ των ιστών και των μυών, η πρωτείνη αυτή ειναι γνωστή ως κολαγόνο!
Ειδικά στο λαιμό που το δέρμα είναι ευαίσθητο και λεπτό, ο χρόνος αφήνει απο πολύ μικρή ηλικία ωστόσο γύρω στα 40, τα σημάδια γήρανσης και η χαλάρωση γίνονται πιο ορατά στο λαιμό και στο περίγραμμα του προσώπου. Παράλληλα με την μείωση των επιπέδων κολλαγόνου, διαταράσσεται η ποσότητα λίπους στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος, δημιουργείται έτσι κενός χώρος κάτω από αυτά και το δέρμα χαλαρώνει σε σημεία όπου πριν ήταν σταθερό. Επίσης, παρατηρείται μικρότερη παραγωγή HyA από τον οργανισμό και μειωμένη ενυδάτωση με επακόλουθο λέπτυνση και ξηρότητα της επιδερμίδας.

Στόχος των θεραπειών που εφαρμόζονται στον χώρο μας είναι ο επαναπροσδιορισμός του προσώπου και η αποκατάστασή του όγκου του καθώς και η άμβλυνση του διπλοσάγονου σε πιο ώριμες επιδερμίδες.  Οι καλλυντικές θεραπείες που εφαρμόζονται στο ινστιτουτο μας προτείνονται για ηλικίες ανω των 35 ετών και πραγματοποιούνται ανα 4 συνεδρίες.  Η αισθητικος του χώρου μας, θα προτείνει το κατάλληλο σχήμα θεραπειών αναλογα με τις αναγκες σας και θα σας εξηγήσει αναλυτικά  την διαδικασία καθώς και τα προσδοκόμενα αποτελεσματα !

Πρόσθετα με την θεραπεία στο ινστιτούτο μας θα σας προμηθεύσουμε με σειρά προιόντων για να συνεχισετε την θεραπεια στο σπιτι!