Το Peeling με ενεργό άνθρακα – carbox είναι μια αρκετά ενισχυμένη θεραπεία η οποία βοηθά στον καθαρισμό του προσώπου. Τοποθετείται μάσκα από ενεργό άνθρακα ,η οποία απορροφάται από την επιδερμίδα μας και στεγνώνει εντελώς. Στην συνέχεια με την βοήθεια του λέιζερ  εξατμίζουμε τον ανθρακα και μαζί του εξατμίζονται και όλα όσα έχει απορροφήσει!

Το Carbox Peeling, αφαιρεί τα νεκρά κύτταρα και ενεργοποιεί την ανανέωση της επιδερμίδας με τη μάσκα την οποία τοποθετούμε κατά τη διαδικασία και αφαιρούμε με λέιζερ. Βοηθά ακόμα στην εξάλειψη των ουλών γι’ αυτό και συνίσταται σε άτομα με ακμή ή γενικότερα προβληματική επιδερμίδα. Επειδή όμως βοηθά και στην λάμψη αλλά και την ενυδάτωση της επιδερμίδας, προτείνεται σε όλους είτε πρόκειται για καθαρή επιδερμίδα είτε για γενικότερα φυσιολογικό δέρμα. Είναι μια θεραπεία που καταπολεμά ξηρή και λιπαρή επιδερμίδα, κλείνει τους πόρους και καταπολεμά τα σπυράκια και τις εσωτερικές φλεγμονές, απαλύνει τις ρυτίδες και αυξάνει το κολλαγόνο του δέρματος.

Γενικότερα, ανάλογα με τα προβλήματα της κάθε επιδερμίδας, προτείνονται 3 με 10 συνεδρίες που γίνονται σε διάστημα 15 με 20 ημερών.