Η Μεσοθεραπεία αποτελεί μια σύγχρονη θεραπεία άμβλυνσης των σημαδιών του χρόνου τόσο σε γυναίκες όσο και σε άνδρες!

O χρόνος, η έκθεση στον ήλιο, το άγχος της καθημερινότητας, άλλοι παράγοντες όπως διατροφικές συνήθειες, κάπνισμα κλπ  αφήνουν τα σημάδια τους στην επιδερμίδα μας.  Η Μεσοθεραπεία είναι εδώ για να ανανεώσει και να επαναφέρει τη φυσική λάμψη, την ανάκτηση του όγκου και την ελαστικότητα της επιδερμίδας σας.   Κατά τη Μεσοθεραπεία απλώνεται στην επιφάνεια της επιδερμίδας ποσότητα διαλύματος μεσοθεραπείας(κοκτέιλ βιταμινών)  και με τη χρήση ειδικών καναλιών- διαύλων που δημιουργούνται , οι ουσίες αυτές μπορούν να φτάσουν με ευκολία και να διεισδύσουν ως το χόριο. Το πλεονέκτημα τις Μεσοθεραπείας έναντι άλλων θεραπειών, είναι πως αναζωογονεί το δέρμα με τη χρήση φυσικών συστατικών, βιταμινών και υαλουρονικού οξέος, ενώ επιπλέον προκαλούμαι κολλαγονογέννηση, παραγωγή ελαστίνης, υαλουρονικού  και δεσμούς κολλαγόνου που παράγεται φυσικά από τον οργανισμό λόγω των μικροτραυματισμών που δημιουργούμε στην επιδερμίδα.

Ανάλογα με τον τρόπο εφαρμογής, η Μεσοθεραπεία διακρίνεται σε ενέσιμη και σε μη ενέσιμη. Στην ενέσιμη Μεσοθεραπεία πραγματοποιείται έγχυση του διαλύματος στο επιλεγμένο τμήμα του χορίου με λεπτές βελόνες ή και την χρήση ειδικού “πιστολιού”.

Στη μη ενέσιμη Μεσοθεραπεία δεν γίνεται χρήση βελονών, αλλά οι επιλεγμένες ουσίες εισάγονται στο δέρμα με τη βοήθεια μικροσκοπικών καναλιών που δημιουργούνται στην επιφάνεια της επιδερμίδας με ειδική συσκευή micro-needling, γνωστή και ως Μεσοθεραπεία με Dermapen.

Το Dermapen είναι ένα μηχάνημα που μοιάζει σα μια μεγάλη πένα που στην άκρη της έχει 3-36 λεπτές βελόνες που διεισδύουν στο δέρμα κατακόρυφα, ελαχιστοποιώντας τη βλάβη του δέρματος, τον πόνο αλλά και το χρόνο αποκατάστασης.

Αποτελέσματα της Μεσοθεραπείας

  • Βαθιά θρέψη και ενίσχυση της επιδερμίδας
  • σωστή λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος του δέρματος
  • μείωση των επιπέδων και της παραγωγής μελανίνης
  • αναστολή της τυροσινάσης
  • εξισορρόπηση του κυτταρικού Ph
  • ενδυνάμωση και πάχυνση των ινών κολλαγόνου και ελαστίνης
  • επιβράδυνση της γήρανσης με την συνεχή τροφοδότηση όλων των κυττάρων και των ινοβλαστών

Αποτελεί μια εξαιρετικά γρήγορή και σχετικά ανώδυνη διαδικασία  την οποία προτείνουμε για αντιγήρανση, διόρθωση των ρυτίδων, επιδερμική σύσφιξη και ανόρθωση του περιγράμματος του προσώπου,  λεύκανση, αντιμετώπιση  ουλών ακμής αλλά και για βαθιά ενυδάτωση, λάμψη και θρέψη της επιδερμίδας.

Συστήνουμε 2-5 επαναληπτικές συνεδρίες μία φορά το μήνα  για βέλτιστο αποτέλεσμα!