Η δερμοαπόξεση με διαμάντι αποτελεί μια από τις πιο σύγχρονες και δημοφιλείς θεραπείες για πρόσωπο και σώμα! Πρόκειται για μια διαδικασία που προκαλεί βαθιά απολέπιση της επιδερμίδας με τη χρήση ειδικού μηχανήματος που στην άκρη του προσαρμόζονται διαφορετικού είδους κεφαλές από γνήσια διαμάντια.  Στόχος είναι η απομάκρυνση της επιφανειακής στοιβάδας του δέρματος, η ενεργοποίηση της παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης με αποτέλεσμα την μείωση των λεπτών ρυτίδων, βελτίωση των ουλών ακμής, περιορισμό των πανάδων και των δυσχρωμιών επιπλέον βελτιώνει τον τόνο της επιδερμίδας και προκαλεί σύσφιξη.

Στο Divine Beauty by Gogo, το κατάλληλα εκπαιδευμένο προσωπικό μας θα εξετάσει την επιδερμίδα σας και ανάλογά με τις δικές ανάγκες θα επιλέξει την κεφαλή από διαμάντι που είναι η καταλληλότερη για την δική σας επιδερμίδα, παράλληλα θα σας ενημερώσει για τον χρόνο της συνεδρίας που κυμαίνεται από 10-15 λεπτά συνήθως, καθώς  και για το πλήθος των συνεδριών που θα χρειαστούν και για την συχνότητα!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά από την πρώτη κιόλας συνεδρία και μπορείτε να επιστρέψετε στις δραστηριότητες σας εντός ολίγων ωρων!

Δρά εξαιρετικά με άλλες θεραπείες όπως εντατική ενυδάτωση!