Στο Divine Beauty by Gogo, αντιλαμβανόμενοι τις ανάγκες για καταπολέμηση της εκτεταμένης γήρανσης στην περιοχή των ματιών, σβήσιμο λεπτών γραμμών και ρυτίδων, τόνωση της επιδερμίδας του περιγράμματος των ματιών και αντιμετώπιση των μαύρων κύκλων και του οιδήματος , σας παρέχουμε πληθώρα επιλογών για εξατομικευμένες θεραπείες.

Οι “μαύροι κύκλοι” (υπερμελάγχρωση) και οι “σακούλες” (οίδημα) στην περιοχή των ματιών ταλαιπωρούν μεγάλο αριθμό ατόμων κάθε ηλικίας, κυρίως γυναίκες.  Η εμφάνιση τους δίνει στο πρόσωπο μια κουρασμένη και γηρασμένη όψη.

Συχνές Αιτίες:

  • Η κληρονομικότητα (λεπτό και διάφανο δέρμα γύρω από τα μάτια).
  • Εναπόθεση μελανίνης επιφανειακά.
  • Δερματικές καταστάσεις που προκαλούν φαγούρα στα μάτια, όπως η ατοπική δερματίτιδα και η αλλεργική επιπεφυκίτιδα.
  • Συσσώρευση υγρού-λίπους κάτω από τα μάτια (περικογχικό οίδημα), που συνήθως συνυπάρχει με τους “μαύρους κύκλους” και πιέζει τα αιμοφόρα αγγεία των ματιών εμποδίζοντας την ομαλή κυκλοφορία του αίματος, κάνοντας τους “μαύρους κύκλους” ακόμα πιο εμφανείς.
  • Ο τρόπος ζωής που περιλαμβάνει κακή διατροφή, άγχος, έλλειψη ύπνου, κούραση, κάπνισμα, μειωμένη πρόσληψη υγρών και κατανάλωση αλκοόλ κ.λ.π.
  • Αλλεργική δερματίτιδα που προκαλεί μεταφλεγμονώδη υπερμελάγχρωση (κυρίως από καλλυντικά προϊόντα ματιών και ότι χημικό μπορεί να έρχεται σε επαφή με τα μάτια).

Θεραπείες

1. Υαλουρονικό οξύ – Όπως αναφέρθηκε και πιο πάνω, η αποκατάσταση των “μαύρων κύκλων” γίνεται με την έγχυση υαλουρονικού οξέως στην περιοχή μέσω μιας διαδικασίας που διαρκεί περίπου 15-20 λεπτά. Δεν εμπεριέχει κανένα πόνο και δεν περιλαμβάνει κανένα χρόνο αποθεραπείας. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να επιστρέψετε στις καθημερινές σας δραστηριότητες αμέσως μετά την διαδικασία, χωρίς να ανησυχείτε για τυχόν σημάδια που μπορεί να αφήσει η θεραπεία. Για το μόνο που θα χρειαστεί λίγη υπομονή είναι το ελαφρύ οίδημα στο κάτω βλέφαρο, (λόγω κατακράτησης την οποία και θέλουμε) για να πετύχουμε την μείωση των λεπτών ρυτίδων, το οποίο θα υποχωρήσει πλήρως μέσα σε 48 ώρες, αφήνοντας την περιοχή θεαματικά αναζωογονημένη.

2. Αναίμακτη βλεφαροπλαστική  – Προτείνεται για ιδανική λύση αντιμετώπισης των “μαύρων κύκλων” του οιδήματος  και των ρυτίδων και κυρίως  σε περιπτώσεις με εξαιρετική χαλάρωση των βλεφάρων (είτε του άνω, είτε του κάτω, είτε και των δυο) και αντιμετωπζεται με την χρήση μηχανήματος Plasma laser.

3. Δερματικό εμφύτευμα (filler) – Πρόκειται για μια ιατρική λύση που περιλαμβάνει τη χρήση υαλουρονικού οξέος με συν-χρήση μιας πατενταρισμένης φόρμουλας βιταμινών που βοηθάει στην αντιμετώπιση των κουρασμένων ματιών και είναι σχεδιασμένη αποκλειστικά για την περιοχή των ματιών. Η διαδικασία γίνεται  με την εισαγωγή μίας μικρής κάνουλας στην περιοχή του ματιού και παρατηρείται εμβύθιση και απώλεια λίπους  και είναι εξίσου ανώδυνη και ατραυματική, όπως η θεραπεία υαλουρονικού που περιγράφηκε προηγουμένως. Σε αυτή την περίπτωση, το αποτέλεσμα διαρκεί περίπου 12 μήνες.

4. Fractional λέιζερ – Με το συνδυασμό χημικού πίλινγκ και λέιζερ επιτυγχάνεται ανάπλαση του δέρματος και αύξηση της παραγωγής κολλαγόνου στην περιοχή, κάτι που βοηθά στην μείωση των “μαύρων κύκλων” και της μελάγχρωσης. Σαν αποτέλεσμα, η ποιότητα του δέρματος βελτιώνεται σημαντικά. Για ακόμα πιο θεαματικά αποτελέσματα, συστήνεται ο συνδυασμός fractional ανάπλασης προσώπου ή άλλες θεραπείες για την αντιμετώπιση αντιγήρανσης, λεύκανσης, ουλών, ακμής εκτός των “μαύρων κύκλων”,του οιδήματος και των ρυτίδων στην περιοχή των ματιών.

5. Carboxy Therapy – Σε αυτή τη θεραπεία, γίνεται τοποθέτηση  διοξειδίου του άνθρακα πάνω στο δέρμα (στην πάσχουσα περιοχή) με εντελώς ανώδυνο τρόπο, και με τη βοήθεια ειδικών μικροσκοπικών βελονών (νανοβελόνες). Σαν αποτέλεσμα, η μικροκυκλοφορία της περιοχής τονώνεται, η ροή του οξυγόνου και η παραγωγή κολλαγόνου στην περιοχή αυξάνεται, ενώ παράλληλα αντιμετωπίζεται η ήπια ρυτίδωση και χαλάρωση γύρω από την περιοχή των ματιών.

6. Λιπόλυση – Με μικρές ανώδυνες μικροενχύσεις  που περιέχουν δραστικά βιοπεπτίδια , διαλύεται το λίπος που έχει συσσωρευτεί γύρω από την περιοχή των ματιών με την συρρίκνωση των λιποκυττάρων της περιοχής. Θα χρειαστούν ελάχιστες συνεδρίες για ορατά αποτελέσματα, ενώ μπορεί να γίνει ταυτόχρονη χορήγηση υαλουρονικού οξέως αν επιθυμούμε πρόσθετη αντιρυτιδική δράση στην περιοχή. Το ήπιο οίδημα θα εξαφανιστεί εντελώς μέσα σε 48 ώρες.

7. Προιοντικές τελετουργίες νεότητας του βλέμματος– Η αισθητικός μας θα σας προτείνει κατάλληλες προιοντικές θεραπείες για άμεση βελτίωση της ποιότητας του δέρματος στην περιοχή των ματιών, μείωσής των ρυτίδων, ενίσχυση της σφριγηλότητας και  αποκατάστασή της πυκνότητας του δέρματος, ενώ παράλληλα επιτυγχάνεται η άμβλυνση των μαύρων κύκλων, του οιδήματος και των σημαδιών κούρασης ! Τα ανωτέρω πρωτόκολλα βασίζονται σε ειδικούς χειρισμούς και κατάληλλα προιόντα και τα εφαρμόζει η αισθητικός για ενεργοποίηση και λείανση των ρυτίδων, πιέσεις για αποστράγγιση και αποσυμφόρηση της περιοχής  και μασάζ ανάπλασης και λίφτινγκ.  Οι ανωτέρω θεραπείες πραγματοποιούνται στο χώρο μας και έχουν διάρκεια 30-40 λεπτών , ενώ παράλληλα μπορείτε να αγοράσετε σε εξαιρετική τιμή το kit προιόντων για ολοκληρωμένη θεραπεία στο σπίτι ώστε να αποκτήσει το βλέμμα σας λαμπερή και γεμάτη ζωντάνια όψη!

Επειδή η κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή, ο ειδικός αισθητικός  θα σας βοηθήσει να επιλέξετε τη σωστή θεραπεία (ή το συνδυασμό θεραπειών) για να αντιμετωπίσετε οποιαδήποτε  ατέλεια , ρυτίδα καθώς και τους “μαύρους κύκλους” και το οίδημα στην περιοχή των ματιών  !